Blog

BLOG

Waarom we de huid goed moeten voorbereiden op de zomer/vakantie naar de zon!

Alle voordelen op een rijtje!


 • Voorkomt uitdroging: Hydraterende producten houden vocht vast in de huid, voorkomen schilfering en een strak gevoel.
 • Versterkt de huidbarrière: Een gehydrateerde huid is beter bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf en vermindert vochtverlies.
 • Verzacht en kalmeert: Ingrediënten zoals aloë vera en hyaluronzuur verzachten en kalmeren de huid, wat vooral nuttig is voor gevoelige huidtypes.
 • Vermindert tekenen van veroudering: Hydratatie maakt de huid voller en soepeler, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn.
 • Behoudt elasticiteit: Een goed gehydrateerde huid behoudt beter zijn elasticiteit, wat helpt bij een jeugdige uitstraling.
 • Bevordert een gezonde teint: Hydratatie helpt bij het behoud van een egale en stralende huidteint.
 • Ondersteunt herstel: Hydraterende producten bevorderen de regeneratie van huidcellen, wat resulteert in een gezondere huid.
 • Vermindert acne: Hydratatie houdt de huid in balans en voorkomt overmatige talgproductie, wat acne kan verminderen.
 • Verbeterde absorptie: Een gehydrateerde huid neemt andere huidverzorgingsproducten beter op.

Kortom, onze producten van BAMBOE/ALOE VERA zijn de ideale producten voor extra hydratatie toe te dienen aan de huid!!!!


Kom genieten van een heerlijke gelaatsverzorging met Bamboe/Aloe Vera of je kan gewoon elke dag genieten van deze heerlijke producten met ons uitgebreid gamma aan thuisproducten!!!

4 voordelen van een massage 

1) Stress verminderen en slaap verbeteren:


Voel jij je na je werk afgemat?
Krijg je die to-do lijst maar niet af en blijft je werk door je hoofd spoken?
Kan je de slaap niet vatten?
Grote kans dat stress hier de oorzaak van is.
Een fijne ontspanningsmassage helpt stress verminderen.

Onderzoek heeft trouwens uitgewezen dat een gezichts- of hoofdmassage helpt om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. De massage vermindert stress en spanningen en zorgt ervoor dat je lichaam zich ultiem kan ontspannen.2) Pijn verminderen:


Nog een groot voordeel van een massage is dat je veel mindereen pijnstiller nodig hebt,omdat je tijdens een massage een stof aanmaakt dat pijnverlagend werkt.
Neem je op regelmatige basis een massage bv. om de 2 weken dan kan het effect dagen tot zelfs weken aanhouden. Er worden in je lichaam namelijk processen in beweging gezet die het natuurlijk herstellend vermogen van je lichaam stimuleren.3) Een boost voor je immuunsysteem:


Voel je je futloos en breng je je avond het liefst hangend op de bank door? Of heb je amper genoeg energie om je werk te doen? Een lichaamsmassage geeft je hele immuunsysteem een flinke boost en helpt je er zo weer bovenop. Je bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden en het lichaam zichzelf zuivert. Bovendien maakt je lichaam tijdens een massage het gelukshormoon endorfine aan, wat ook zorgt voor een gezonde geest.
4) Werkt bloeddrukverlagend en hartritme kalmerend:

Onderzoeken laten zien dat het effect van massage een daling van het hartritme en de bloeddruk laten zien. Diverse studies rapporteren een verlaging van je bloeddruk na één enkele massagebehandeling.

Waar moet je nu op letten als je kwalitatieve definitieve laserontharing wil laten doen? • Zorg dat je je laat laseren met een medisch gecertificeerde laser, zoals Milesman. Dit wil zeggen dat het toestel 100% veilig werkt. (Hiermee laseren wij ook in het instituut)
 • Laserontharing heeft een prijskaartje, let op van weggeefprijzen, goedkoop is vaak duurkoop! Ofwel werkt het niet ofwel zal je huid verbranden….. Profiteer bij ons van onze promopacks voor een heel mooie voordeliger prijs!
 • Zorg dat je voldoende uitleg krijgt! Laserontharing is geen wiskunde en kan dus verschillen van persoon tot persoon. Stel al de vragen die je hebt! Wij starten steeds met een intake en een zeer uitgebreide vragenlijst, we beantwoorden met veel plezier al jouw vragen en ongerustheden.
 • Lasers die beloven dat je na 4 keer haarvrij bent bestaan niet! Gemiddeld zijn 8 à 10 behandelingen nodig. Uitzonderingen zijn haarvrij na 7 beurten en sommigen moeten 14 keer komen. Laserontharing is een heel erg persoonlijk proces!
 • Zorg ervoor dat je bij specialisten langsgaat! Sommigen hebben niet eens het basisdiploma schoonheidszorgen op zak . Bij smooth zijn wij allemaal gediplomeerd schoonheidsspecialiste en hebben we allemaal de opleiding tot laserspecialiste behaald!
 • Laat je niet verleiden door triple wave of Quattro wave lasers want deze combineren verschillende golflengtes, maar mengen die zodat je niet eens zo nauwkeurig of diep kan werken als met de 910NM!


Dus ja, Milesman Compact is The Best!!!

Voordelen van Laserontharing


 • Langdurige resultaten: Mogelijk permanente haarvermindering.
 • Minder pijnlijk: Over het algemeen minder ongemakkelijk dan waxen.
 • Snellere behandeling: Grotere delen van het lichaam kunnen in één sessie worden behandeld.
 • Minder kans op ingegroeide haren: Laser beschadigt de haarzakjes niet, waardoor ingegroeide haren minder vaak voorkomen.
 • Minder irritatie: Minder huidirritatie vergeleken met scheren.
 • Minder herhaalde sessie op lange termijn: Hoewel meerdere sessies nodig zijn voor optimale resultaten, kan laserontharing op de lange termijn betekenen dat je minder vaak hoeft terug te komen voor behandelingen in vergelijking met tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren of waxen.