U kunt er uit verschillende verzorgingen kiezen. Een verzorging die u een oase van rust aanbiedt of specifiek een behandeling voor uw huidtype

Mini gelaatsverzorging bestaat uit een reiniging, peeling en masker voor het gelaat.

Een klassieke gelaatsverzorging bestaat uit een reiniging, peeling, epilatie wenkbrauwen, massage (30 minuten) en een masker. Eventueel kan je ook nog een ampoule bijvragen voor een extra bescherming van het gelaat.

Er zijn ook nog specifieke behandelingen voor het gelaat zoals:
  • een anti-age behandeling die specifiek werkt op de het verstevigen van de rimpels.
  • een acné behandeling
  • een hydraterende behandeling is een verzorging die het gelaat extra vocht geeft. Deze behandeling kun je het best doen tijdens en na de zomer. door de zon kan de huid uitdrogen en een extra hydratatie kan goed doen.
  • een oxygenerende verzorging met honing

De nieuwe Soin Tribal behandeling is een pure wellness behandeling.
De schoonheidsrecepten zijn geïnspireerd op Marokkaanse, Japanse, Afrikaanse en Aboriginal tradities en verrassen en verleiden. De behandeling neemt u mee op een onvergetelijke reis naar alle windstreken.
De één uur durende behandeling begint met een voorbereiding van de huid volgens Marokkaanse tradities. Deze wordt gevolgd door een hommage volgens de Japanse Nuka Bukulo techniek.
Het cataplasma masker volgens Australische tradities wordt met een kwast aangebracht op het hele gezicht.
De reis eindigt met het aanbrengen van een magische balsem uit Mozambique. Dit concentraat van Afrikaanse planten wordt gebruikt door de Ibos-stammen, omdat het de huid laat stralen.

Gun uzelf eens een zintuigelijke reis om de wereld!!!